Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2018. 03. 18., vasárnap
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
A KÖZÉSZ és a VOSZ közös országjáró rendezvénysorozatára, a SZAKMAI NAPOKRA szeretettel várjuk! (részletek a "RENDEZVÉNYNAPTÁR"-ban)
Echo TV Plusz - Mínusz c. műsorában Dávid Ferenc, Kordás László beszélget Tóth Krisztával
Egykulcsos személyi jövedelemadó, a minimálbér adómentessé tétele, új Munka törvénykönyve, a többkulcsos adórendszer visszaállítása, a társasági adó felemelése - néhány ígéret azok közül, amelyeket a pártok megfogalmaztak a kampányban. Munkaadók és munkavállalók vitája a Plusz-mínuszban.
Nyugdíjas kártya
A számos nyugdíjas szervezet közül csak az Idősek Tanácsának tagjait hívta találkozásra a kormány – tudhattuk meg a Népszava 2018. március 3-i számából. Nem véletlenül, hiszen ennek az egyesületnek az elnöke, Kusovszky Imréné 2016 decemberében már hűségesküt tett a végrehajtó hatalomnak: „A kormány családbarát politikájának része, hogy a nyugdíjasokon is segít. (…) Fontos gesztusnak nevezte azt is, hogy még karácsony előtt minden nyugdíjas és fogyatékkal élő 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kap.
Az érem másik oldala
A február 25-i hódmezővásárhelyi eseményt követően teljesen egyértelművé vált, hogy a parlamenti választásokig már nem lesz igény és lehetőség a gazdasági programok ütköztetésére, az eltérő szakmai álláspontok megvitatására. Nyilvánvalóvá vált: egyetlen kérdésre szűkült az április 8-i – erősen népszavazás jellegű – döntés, nevezetesen arra, hogy a következő négy évben ki lesz az úr a házban, az országban.
Kétes adózéési ígéretek az MSZP-től
EGYEZTETÉSEK HÍJÁN FENNTARTÁSOKKAL FOGADTÁK KARÁCSONYÉK TERVEIT AZ ÉRDEKKÉPVISELETEK.
Bővítenék a munkát vállaló idősek körét
Ha támogatja a kormány, nyugdíjas rendőrök és tűzoltók is beléphetnek a nyugdíjas-szövetkezetekbe.
Kevesebb a munkanélküli?
Az atv-ben Dávid Ferenc és Rónai Egon beszélget.
image/svg+xml
 
A VOSZ célkitűzései és javaslatai Magyarország
gazdasági és társadalmi felemelkedéséért, 2016
A VOSZ elkötelezett a fenntartható gazdasági növekedés és a társadalom gyarapodása mellett, mindezt - a vállalkozások képviseletében - a gazdaságpolitika megkerülhetetlen tényezőjeként, az érintettekkel együttműködve lát sikeresen megvalósíthatónak.