Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
Bács-Kiskun megye
Ha szeretne visszatérni az országos oldalra, kattintson a logóra
2018. 02. 24., szombat
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
A KÖZÉSZ és a VOSZ közös országjáró rendezvénysorozatára, a SZAKMAI NAPOKRA szeretettel várjuk! (részletek a "RENDEZVÉNYNAPTÁR"-ban)

Hírek

A közérdekű nyugdíjas szervezetekről tartottak szakmai fórumot a Városházán
Fórumon tájékoztatták a nyugdíjas korú kecskemétieket a munkavállalási lehetőségekről kedden délelőtt a Városháza dísztermében. Az előadások a közérdekű nyugdíjas szövetkezetek vállalkozási formájáról, a szabályokról és a tapasztalatokról szóltak.
Meghívó
Az Adótanácsadók Egyesülete és a VOSZ Bács Kiskun Megyei Szervezete Kecskeméten nyilvános előadást szervez, melyre tisztelettel meghívom! Időpont: 2017. december 14-én 09.00 órai kezdettel Helyszín: Az UNIVER Szövetkezet III. em. nagytermében (6000 Kecskemét, Katona J. tér 18.)
A legjobbak legjobbjai a megyei Prima díjasok
Bán János író, Cseke Péter színidirektor és Szabó István tanár érdemelte ki az idei megyei Prima díjat. Pethőné Kővári Andrea karnagy vehette át a közönségdíjat. Tőzsér Judit, a Gong Rádió ügyvezetője pedig különdíjat kapott.
MEGHÍVÓ
Az Adótanácsadók Egyesülete és VOSZ Bács Kiskun Megyei Szervezete Kecskeméten nyilvános előadást szervez, melyre tisztelettel meghívom!
Gazdasági fórum kiskunfélegyházi csoportunk szervezésében
Idén a Rózsakert Vendéglőben rendezte meg szokásos őszi gazdasági fórumát megyei VOSZ szervezetünk kiskunfélegyházi csoportja.
Idén 12. alkalommal rendezi meg a VOSZ a megye legrangosabb társadalmi eseményét
A Megyei Prima Díj folyamatosan teret hódít Kecskeméten és a megyében egyaránt, a nagysikerű gála évről évre népszerűbb a nagyérdemű közönség között. Több száz jelölt közül tíz kategóriában hirdetnek győzteseket, amelyből 3 fő veheti át a Prima Díjat, és az azzal járó 1-1 millió forintot.
Agrár Széchenyi Kártya
Miért jó önnek? - Mert csak 0,15% a kamat - mert már 2 Millió Ft bevételtől igényelheti - mert szabad felhasználású - mert 15 Millió ft-ig nem kell fedezet - mert fiatal gazdák is igényelhetik - mert a tejhasznú tehén tartása esetén még a plusz költségeket is átvállalja az Állami Kincstár - mert a legkedvezőbb hitel amit most igényelhet
1 2