Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
Bács-Kiskun megye
Ha szeretne visszatérni az országos oldalra, kattintson a logóra
2017. 11. 22., szerda
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Üdvözöljük a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megújult honlapján! ______ A naprakész adózási információkat keresse a Vállalkozó Információs Portálon! ______

Hírek

MEGHÍVÓ
Az Adótanácsadók Egyesülete és VOSZ Bács Kiskun Megyei Szervezete Kecskeméten nyilvános előadást szervez, melyre tisztelettel meghívom!
Gazdasági fórum kiskunfélegyházi csoportunk szervezésében
Idén a Rózsakert Vendéglőben rendezte meg szokásos őszi gazdasági fórumát megyei VOSZ szervezetünk kiskunfélegyházi csoportja.
Idén 12. alkalommal rendezi meg a VOSZ a megye legrangosabb társadalmi eseményét
A Megyei Prima Díj folyamatosan teret hódít Kecskeméten és a megyében egyaránt, a nagysikerű gála évről évre népszerűbb a nagyérdemű közönség között. Több száz jelölt közül tíz kategóriában hirdetnek győzteseket, amelyből 3 fő veheti át a Prima Díjat, és az azzal járó 1-1 millió forintot.
Agrár Széchenyi Kártya
Miért jó önnek? - Mert csak 0,15% a kamat - mert már 2 Millió Ft bevételtől igényelheti - mert szabad felhasználású - mert 15 Millió ft-ig nem kell fedezet - mert fiatal gazdák is igényelhetik - mert a tejhasznú tehén tartása esetén még a plusz költségeket is átvállalja az Állami Kincstár - mert a legkedvezőbb hitel amit most igényelhet
Még vonzóbb az Agrár Széchenyi Kártya
Erős ösztönzőt, új munkahelyeket jelent a megnövelt kamattámogatás. Vonzóbb finanszírozási lehetőséget, és új, termelő munkahelyek létrejöttét eredményezheti az, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium - saját költségvetése terhére - duplájára, 2-ről 4 százalékra növelte az Agrár Széchenyi Kártya kamattámogatásának mértékét. A folyószámlahitel így jelenleg 4 százalékos kamat mellett érhető el a gazdálkodóknak és a feldolgozóknak.
100 millió, 15 év, 250.000 Széchenyi Kártya
Ünnepélyes keretek között adták át ma Budapesten a 250 ezredik Széchenyi Kártyát és az első 100 milliós Széchenyi Kártya igénylésért járó emlékkártyát a KAVOSZ Zrt. és a Program fennállásának 15. jubileumi évében.
1 2