Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2019. 11. 21., csütörtök
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü

Hírek

Finomhangolásra van szükség a VOSZ szerint
VKF / Nincs még egyetértés, konkrét határozat csak december közepén várható Nem történt a makropályához viszonyított olyan mértékű eltérés - gazdasági növekedés, infláció, termelékenység -, amely a megkötött megállapodás alapján indokolná az újratárgyalást - közölte a Világgazdasággal Perlusz László.
Az Európai Kereskedelem Napja: Együtt a vásárlókért!
A tizenötödik, azaz jubileumi alkalommal megrendezett eseményen a szervező VOSZ a hazai kereskedelmi ágazat helyzetére kívánta felhívni a figyelmet.
Európai Kereskedelem Napja Rendezvény: ez évben 2019. november 7-én
Az Európai Kereskedelem Napja eseménysorozatot az Európa Parlament mellé rendelt kereskedelmi lobby-szervezet , a brüsszeli EuroCommerce hívta életre. Az EURÓPAI KERESKEDELEM NAPJA rendezvény fő üzenete, hogy a kereskedelmet, mint a legnagyobb GDP-, ÁFA - és adótermelőt valamint, mint a legnagyobb munkaerő piacot jelentő szektort fókuszba állítsa a média segítségével.
Prima primissima 2019: Ascher Tamás, Göröcs János, Dés László, Bak Imre a jelöltek között
Közeleg december első péntekje, amikor - a hagyományokhoz híven - ismét kiosztják a Művészetek Palotájában a Prima Primissima és a Prima díjakat. Az idei díjazottakkal együtt immár 510-re nő majd az elismerésben részesülő kiválóságok száma, akiknek érdemeit eddig összesen 4,4 milliárd forinttal támogatta a Prima Primissima Alapítvány.
Kovács Patrik: Más eszközökkel kell segíteni egy mikrovállalkozást, mint egy nagyobb céget
Nemzetközi szinten is elismerik, hogy Magyarországon nagyon komoly eredményeket értünk el a kkv-k finanszírozásával, elsősorban a KAVOSZ Széchenyi Kártya Programjával – mondta az Üzletemnek Kovács Patrik. A FIVOSZ alapító elnöke, a VOSZ társelnöke szerint az OECD-ben is egyre fontosabb kérdés a generációváltás problémája.
Megalakult a Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Szövetségek Nemzeti Fóruma
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2019. október 21-én alakuló ülésre hívta a kárpát-medencei magyar vállalkozói szervezeteket. A 2019. évi KÁRPÁT EXPOrt keretében, a Millenárison rendezett találkozón a VOSZ és tizennégy határon túli vállalkozói szervezet elfogadta a Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Szövetségek Nemzeti Fóruma alapító okiratát és meghatározta az elkövetkező évek irányvonalát is. A Fórum egy integratív és konzultatív szervezet a VOSZ-on belül, amelynek küldetése a magyar-magyar gazdasági kapcsolatok fejlesztése a térségben.
Új korszak kezdődik a munkahelyeken - Interjú Beck Györggyel
Előzetesen megegyeztünk, hogy érdemben két dologról nem beszélünk: a Vodafone-ról és a sportról. Utóbbit csak 13 percig tudta megállni. Beck Györgyöt az éjszakai e-mailek hiányáról, a Csipke Rózsika álmából felébresztett számítástechnikai társaságról, de a Wikipédiáról is kérdeztük.
1 2 3 4 5 ...