Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2018. 11. 18., vasárnap
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü

Hírek

Átadták a 2018-as Prima Díjakat Veszprémben
A Vass-gyűjtemény alapítója, Vass László, Rasovszky Kristóf úszóedzője, Szokolai László és a Gizella Nőikar lett Veszprém megye kiválósága idén. Péntek este a Megyeházán adták át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által odaítélt megyei elismeréseket.
Ha a kormányzat nem lép, kiszolgáltatottá válik az ország, mert több százezer vállalkozás szorulhat ki a piacról
A gazdasági növekedés érdekében kulcskérdés a hazai mikro-, kis és közepes vállalkozások hatékonyságának, termelékenységének, versenyképességének javítása – véli Tolnay Tibor, a VOSZ új elnöke.
Életünk és bérünk
Idén is, mint minden évben ősszel, elindultak a bértárgyalások!
Sajtóközlemény
Európai zöld-minősítés a VOSZ tagjainak. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2018. november 5-én együttműködési keretmegállapodást kötött a GREEN BRANDS nemzetközi szervezet képviseletében eljáró GB Márkaminősítő Kft-vel. A GREEN BRANDS Európa egyik legjelentősebb független vállalati védjegye a környezettudatosság terén.
Erős vállalkozásokra, stabil munkahelyekre, növekvő bérekre van szükség
Erős vállalkozásokra, stabil munkahelyekre és növekvő bérekre van szükség ahhoz, hogy Magyarország 2030-ra Európa legélhetőbb öt országa közé kerüljön – mondta Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára, az Európai kereskedelem napja ünnepségen.
Meghívó
A VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete és a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében meghívja Önt a Dél – Pest megyei vállalkozói fórumra
1 2 3 4 5 ...