Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2019. 05. 25., szombat
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2018. május 29.

Jelölési és pályázati felhívás

Év Vállalkozója díj, Megyei (Regionális) Év Vállalkozója díj, Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díj elnyerésére.

Szövetségünk életében – Alapszabályunknak megfelelően – ez év december 7-én(pénteken) a Magyar Vállalkozók Napján immár huszadik alkalommal kerül sor ünnepi rendezvénysorozaton belül az Év Vállalkozója díjak átadására, amely a tavalyi évhez hasonlóan ismét a Művészetek Palotájában kerül megrendezésre.

Hagyományainknak megfelelően, az országos Év Vállalkozója Díjak mellett – az előző évek sikerére, valamint Szövetségünk elfogadott éves célkitűzéseire tekintettel – idén is meghirdetésre kerülnek a VOSZ területi szervezetei elnökségeinek szervezésében a Megyei (Regionális) Év Vállalkozója díjak pályázatai.

Az Év Vállalkozója és Megyei (Regionális) Év VállalkozójaDíjat kizárólag olyan gazdasági szakember - vállalkozó, cégtulajdonos, vállalkozásvezető, üzletember - kaphatja meg, akinek a gazdasági és közéleti szerepvállalása, társadalmi felelősségvállalása, valamint vállalkozói és üzletemberi tevékenységének sikere és hasznossága példaképül állítható a gazdaság többi szereplője és a társadalom minden tagja számára.

 

Az előterjesztések leadási határideje (a rövid, írásos indoklással együtt) – az Elnökség határozata alapján – legkésőbb 2018. augusztus 15. napja. A jelöléseket első sorban e-mail útján kérjük eljuttatni a VOSZ titkársága részére (center@vosz.hu).

Részletek: az alábbi fájl letöltésével elérhetőek.

Vissza a főoldalra