Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2019. 05. 25., szombat
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2018. szeptember 21.

Főtitkárt választottak a VOSZ-ban

A VOSZ Elnöksége 2018. szeptember 13-i ülésén úgy határozott, hogy Perlusz Lászlót, a szervezet ügyvezető igazgatóját választja meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkárának. Megbízatása 2018. október 1-től a 2021. évi tisztújító Küldöttgyűlésig tart.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2018. szeptember 13-án Elnökségi értekezletet tartott, amelynek első napirendjén a 2018. szeptember 30-ával távozó Dr. Dávid Ferenc főtitkár utódjának megválasztása szerepelt. A VOSZ Elnöksége Perlusz Lászlónak, a szövetség ügyvezető igazgatójának a megválasztását egyhangúlag támogatta.

„Rendkívül megtisztelő, hogy a VOSZ vállalkozói közösségét képviselő Elnökség bizalmat szavazott nekem és azon leszek, hogy munkámmal továbbra is támogassam a szövetséget küldetése teljesítésében, vagyis az érdekvédelem és érdekképviselet területén, a szolgáltatások nyújtásában és kulturális missziójában” – mondta Perlusz.

A főtitkári tisztséget október 1-jén átvevő közgazdász 48 éves, 2007 óta dolgozik a VOSZ-nál és 2009-óta a szervezet ügyvezető igazgatója.

Vissza a főoldalra