Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2019. 07. 16., kedd
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2018. november 13.

Sajtóközlemény

Európai zöld-minősítés a VOSZ tagjainak. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2018. november 5-én együttműködési keretmegállapodást kötött a GREEN BRANDS nemzetközi szervezet képviseletében eljáró GB Márkaminősítő Kft-vel. A GREEN BRANDS Európa egyik legjelentősebb független vállalati védjegye a környezettudatosság terén.

A GREEN BRANDS s a környezet- és természetvédelemre nagy hangsúly helyező márkák és termékek kitüntetésével elismeri azok fenntarthatósági teljesítményét és növeli a termékek és szolgáltatások ismertségét, elismertségét a fogyasztók és az üzleti partnerek körében.
„Nagyon örülünk a VOSZ aktív támogatásának, mert a Szövetségen keresztül számos magyar KKV részesülhet a nemzetközi audit és védjegy nyújtotta versenyelőnyökből” – hangsúlyozta Lévai Gábor a GREEN BRANDS nevében.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a munkaadói szervezetek közül elsőként kapcsolódik a Green Brands rendszeréhez. A minősítés hozzájárulhat a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások környezettudatosságának növeléséhez, fenntartható fejlődéséhez és
elismeréséhez, így végső soron a szektor versenyképességének javításához is. Mindez a magyar gazdaság fejlődését is segíti, hiszen a „KKV szektor” a magyar gazdaság jelentős részét adja.


A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége támogatja, hogy tagjai és társult tagszervezetei számára is elérhető legyen a GREEN BRANDS tanúsító védjegy és megismerhessék annak előnyeit, mellyel saját vállalkozásuk brand-jét is erősíthetik.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a minősítő rendszer elbíráló zsűrijében is képviselteti magát.


Kapcsolat:
Perlusz László, főtitkár, VOSZ – center@vosz.hu
Lévai Gábor, ügyvezető, GREEN BRANDS – levai.gabor@green-brands.hu

Vissza a főoldalra