Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2020. 11. 24., kedd
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2019. október 10.

ÚJ! Kedvezményes ECDL-vizsga VOSZ-tagoknak!

Kedves Cégvezető!

Az alábbi űrlapon tudja a cége munkatársait jelentkeztetni kedvezményes ECDL képzésekre és vizsgákra.

A kedvezmény igénybevételére a VOSZ tagjai jogosultak. A képzéseket és a vizsgákat az ECDL vizsgaközpontok országos hálózata révén az Önök számára megfelelő helyszínen és időbeosztásban szervezzük meg.

A jelentkezés elküldését követően felvesszük Önnel illetve a megadott kontaktszeméllyel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése érdekében.

Az ECDL Iroda elérhetőségei:
E-mail: ecdl.iroda@njszt.hu
Tel.: +36 1 472 2712, +36 1 472 2710

ŰRLAP

 

forrás: Neumann János Számítógép-tudományi Társaság

 

Tudnivalók:

Az ECDL (European Computer Driving Licence - Európai Számítógép-használói Jogosítvány, Európán kívül ICDL, vagyis International Computer Driving Licence) az informatikai írástudás nemzetközileg egységes bizonyítványa. A program nemzetközi irányítását az ECDL Alapítvány végzi, amelyet a CEPIS (Council of European Professional Informatics Societies) hozott létre 1996-ban, a finn számítógép-használói jogosítvány továbbfejlesztése, az informatikai írástudás nemzetközi szabványának terjesztése céljából.

Az ECDL egységes nemzetközi szabályok alapján működő moduláris vizsgarendszer, amelynek bevezetésével, terjesztésével, minőségbiztosításával és teljes körű ellenőrzésével kapcsolatos valamennyi jog Magyarországon a Neumann János Számítógép-tudományi Társaságot (továbbiakban: NJSZT ECDL Iroda) illeti. A vizsgáztatás az NJSZT által akkreditált ECDL vizsgaközpontokban történik. A vizsgaközpontok akkreditációját az NJSZT által felkért szakértőkből álló Minősítő Bizottság szakvéleménye alapján az Akkreditációs Bizottság végzi.

Vissza a főoldalra