Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2020. 11. 24., kedd
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2019. november 07.

Európai Kereskedelem Napja Rendezvény: ez évben 2019. november 7-én

Az Európai Kereskedelem Napja eseménysorozatot az Európa Parlament mellé rendelt kereskedelmi lobby-szervezet , a brüsszeli EuroCommerce hívta életre. Az EURÓPAI KERESKEDELEM NAPJA rendezvény fő üzenete, hogy a kereskedelmet, mint a legnagyobb GDP-, ÁFA - és adótermelőt valamint, mint a legnagyobb munkaerő piacot jelentő szektort fókuszba állítsa a média segítségével.

 

Az EuroCommerce által 2005-ben hagyományteremtő szándékkal útjára indított Európai Kereskedelem Napja című eseménysorozat az elmúlt 10 év során példás sikerrel zárult.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, mint az EuroCommerce magyarországi tagszervezete állt élére e fontos kezdeményezésnek és 2019-ben ismét, reményeink szerint minden országos érdekvédelmi szervezettel közösen kerül sor a rendezvény lebonyolítására.

Az idei XV. Európai Kereskedelem Napja program szervezése megkezdődött és a kezdeményezés fontosságára tekintettel az eseménysorozat szervezői idén is nagy nyilvánosságot kapó rendezvényt kívánnak megvalósítani ez év november 7-én az MKB Bank Zrt. Székházának Báltermében.

Az Európai Kereskedelem Napja rendezvény fő üzenete, hogy a kereskedelmet, - mint az egyik legnagyobb GDP előállító, a legnagyobb ÁFA - befizető és a legtöbb munkavállalót foglalkoztató ágazatot - fókuszba állítsa.

Az Unió országaiban a kereskedelemben dolgozók száma meghaladja a 30 millió főt, a teljes európai GDP 11% - át a kereskedelmi szektor adja, Magyarországon pedig 530 ezren dolgoznak az ágazatban, amely 8.000 milliárd forintnál nagyobb kiskereskedelmi forgalmat realizál.

A rendezvény fő üzenete: Egymásért és a vásárlókért!

Meghívottaink ez évben is az EuroCommerce vezetősége, a kormányzat témáért felelős tisztségviselői, a gazdasági élet fontos, kiemelkedő szereplői (hazai és multinacionális vállalkozások vezetői, munkavállalói szervezetek képviselői), a kereskedelmi szövetségek képviselői és sok kiskereskedelmi partner is.

A 2019. évi rendezvény vonatkozásában a korábbi évek gyakorlatával megegyezően ebben az évben is számítunk a kereskedelemben érintett résztvevők egyetértésére és aktív részvételére annak érdekében, hogy az aktuális témák megvitatásának teret adva létrejöhessen a rendezvény.

A szervezők célkitűzése, hogy a központi szakmai rendezvényen, valamint az országos aznapi akciókban - egyéni szervezés által - a kereskedelmi szereplők minél nagyobb számban vegyenek részt. Nagy népszerűségnek örvendnek az olyan egyéni kezdeményezések, melyek keretein belül a résztvevő vállalkozások apróbb ajándékokkal lepték meg a rendezvény napján a betérő vásárlókat. Amennyiben támogatni szeretnék rendezvényünket, úgy a szponzoráció ellenében

- biztosítjuk vállalkozásuk számára, hogy saját médiafelületeinken megjelentetjük cégük logoját (meghívó, weboldal, roll-up), - termék-kiállítási lehetőséget biztosítunk a helyszínen , - díjmentesen igényelhetnek a november 7-i rendezvényre belépőt. Tisztelettel,

Krisán László
elnök
VOSZ Kereskedelmi Tagozat
az Európai Kereskedelem Napja Szervező Bizottsága

Részletek:
http://www.kereskedelemnapja.hu/

Vissza a főoldalra