Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2021. 01. 18., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2020. május 06.

GREEN BRANDS Magyarország hírleveléből

A járvány miatt kialakult válsághelyzetben a GREEN BRANDS több partnere is jelezte, hogy segítő programokat indít. A MagNet Bank és az International Coach Federation pro bono coaching lehetőséget nyújt kkv-k számára, a denkstatt ingyenes webinart hirdet a klímaváltozással kapcsolatos üzleti kockázatok megértéséhez.

A KÖVET Egyesület 25 éves jubileuma alkalmából egészen különleges pályázatokat hirdet, amelyeknek a GREEN BRANDS hivatalos partnere, sőt a szakmai zsűriben is megjelenik. A felhívásokról további részleteket odalent, a többi hírünk társaságában talál. Reméljük minél több jelentkező veszi igénybe a remek felajánlásokat.

 

Médiafigyelő

 

Lévai Gábor, a GREEN BRANDS Magyarország ügyvezetője a Trend FM Nap Vendége

Válságállóbbak az értékalapú vállalkozások? Mi egy jó minősítési rendszer ismérve?  Lakatos László és Lévai Gábor beszélgetése a Trend FM-en.

Ökológiai Marshall-terv

Zölden indítsuk újra a gazdaságot! Az osztrák news.at hírportál összefoglaló cikke, ahol a Lenzing és a Brau Union Österreich, mint kitüntetett GREEN BRAND, a klímaváltozás elleni úttörőként szerepelnek.

Mikor, ha nem most?

Mit gondol a GREEN BRANDS alapítója, Norbert Lux, a világ nagy leállásáról, az életvitelünkről és a környezettudatos gondolkodás központi szerepéről?

Eredeti cikk: Forum (Nachhaltig Wirtschaften)
Magyar fordítás: green-brands.hu 

 

Felhívások

 

Közösségi megoldások - pro bono coaching a KKV-kért

A MagNet Bank és az International Coaching Federation most közösen segít hatékony megoldásokat találni az értékorientált kis és középvállalkozások számára a koronavírus okozta válság kezelésében. Jelentkezési határidő május 10! Jelentkezés az alábbi linken.

 

25 éves a KÖVET Egyesület!

Jubileuma alkalmából három pályázatot is hirdet a KÖVET Egyesület: XIII. Ablakon Bedobott Pénz - Környezeti Megtakarítási Díjak, VF Piac - Felelős Vállalati Díjak, Zöld Iroda, Zöld Munkahely. 

A GREEN BRANDS partnerei 15%-os kedvezménnyel indulhatnak a programban.
További információk az alábbi linken.

 

Climate risk assessment using TCFD framework - a denkstatt group webinar

Május 7-én, 10 órakor ingyenes, angol nyelvű webinart tart a denkstatt group. Gyakorlati útmutatást kínálnak a a klímaváltozással kapcsolatos üzleti kockázatok megértéséhez.

Ingyenes regisztráció az alábbi linken. 

 

Vissza a főoldalra