Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2021. 06. 18., péntek
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2020. augusztus 14.

Felmérés a törlesztési moratórium hatásairól – kérjük, Ön is jelezzen vissza!

A koronavírus negatív gazdasági hatásainak enyhítése érdekében a Kormány a Magyar Nemzeti Bank (MNB) javaslatával összhangban 2020. március 18-án széles körben törlesztési moratóriumot vezetett be 2020. év végéig. A moratórium a gazdaságvédelem egyik legfontosabb eleme, melyet az MNB kiemelt figyelemmel követ nyomon. A moratóriumot igénybe vevő vállalati ügyfelek tulajdonságainak, pénzügyi helyzetének és kilátásainak minél mélyebb megismerése céljából az MNB a vállalkozásokat kérdőívben kívánja megkeresni.

A kérdőív kitöltése az alábbi linken keresztül érhető el:

 

https://mnbpoll.mnb.hu/Survey.aspx?surveyid=143585197&lng=hu-HU

 

A válaszadás anonim, a vállalkozások semmilyen módon nem lesznek beazonosíthatók a válaszaik alapján. A válaszok közvetlenül az MNB-hez érkeznek be. Az eredmények kizárólag összesített formában kerülnek felhasználásra.

A kérdések az egyedi vállalkozásokra vonatkoznak, ezért kérjük, hogy csak egy alkalommal töltse ki a kérdőívet az adott vállalkozás pénzügyi vezetője.

A kérdőív kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe. A válasz csak akkor érkezik be, ha a kérdőív végén a „Kitöltés befejezése” gombra kattint a kitöltő. A kérdőívek kitöltését 2020. augusztus 23-ig várják a vállalkozásoktól.

 

Előre is köszönjük, hogy hozzájárulnak az MNB munkájához!

Vissza a főoldalra