Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2021. 04. 11., vasárnap
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2020. szeptember 14.

Tájékoztató a VOSZ Elnökség 2020. szeptember 9-i döntéséről a Megyei és Regionális Prima díjátadó gálákkal és a Vállalkozók Napja rendezvényekkel kapcsolatban

A VOSZ országos Elnöksége 2020. szeptember 9-én megtartott testületi ülésén úgy határozott, hogy - a koronavírus-járványra és ezzel összefüggésben az egészség- és életvédelem elsődlegességére tekintettel, összhangban a Prima Primissima Alapítvánnyal - Megyei és Regionális Prima díjátadó rendezvényeket (gálaesteket) a 2020. évben nem tart és elmarad a 2020. december 4-re tervezett Vállalkozók Napja díjátadó rendezvény is a Müpa-ban. 

Az elmaradt ünnepi díjátadó gálák megtartására várhatóan a 2021. évben, a megszokott időben (szeptember 16-november 30-ig) a megszokott tartalommal és színvonalon kerülhet sor, amennyiben a járványhelyzet alakulása a rendezvények biztonságos megtartását lehetővé teszi.
Az Elnökség döntése alapján a 2020. szeptember 16-ra előkészített Jász-Nagykun-Szolnok megyei Prima rendezvény – az eseményig hátra lévő idő rövidsége és a szervezés előrehaladása miatt – kivételes, egyedi döntés alapján, a járványügyi szabályok és elvárások maximális betartásával, zárt körben, nézők (vendégek) kizárásával megvalósulhat.


VOSZ

Vissza a főoldalra