Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2018. 12. 19., szerda
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben, örömökben gazdag új évet kívánunk! #BÚÉK2019
Hírek
2017. október 15.

Átadták a 2017-es Tolna megyei Prima Díjakat Szekszárdon.

Ónodi Szabolcs, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium nyugalmazott igazgatója magyar oktatás és köznevelés, Bor Barna, az Atomerőmű Sportegyesület válogatott cselgáncsozója magyar sport, Révész Sándor zenész magyar zeneművészet kategóriában vehetett át elismerést. A 2017-es Prima közönségdíj szavazáson Dr. Győri Attila sebész főorvos kapta a legtöbb voksot.

Az ünnepségen adták át az Év megyei vállalkozója elismerést Kelemen Zoltán szekszárdi egyéni vállalkozónak, Piac téri pecsenyésnek, Laczi Erzsébet Krisztinának, a paksi Dolce Vita Étterem és Pizzeria ügyvezetőjének, Kis Ivettának, a Sberbank szekszárdi fiókvezetőjének és Bach Sándornak, a paksi Car Hospice Kft. vezetőjének.

A magyar értelmiség eredményeinek megőrzésére, a hazai tudományos és művészeti élet fejlesztésére, támogatására jött létre 2003-ban a Demján Sándor által alapított Prima Primissima Díj. Az országos díj mintájára először 2005-ben ismerték el Tolna megyében a helyi kultúra, tudomány, oktatás kiemelkedő képviselőit. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Tolna Megyei Szervezete felemeli a helyi szellemi élet meghatározó személyiségeit, kiemelve ezzel a megye értékeit, megadva ezzel mind az anyagi, mind az erkölcsi elismerést. 

Vissza a főoldalra