Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2018. 01. 23., kedd
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
A KÖZÉSZ és a VOSZ közös rendezvénysorozatának megnyitója 01.18-án Budapesten, első állomása 01.23-án Veszprémben lesz! Szeretettel várjuk! (részletek a "RENDEZVÉNYNAPTÁR"-ban)
Hírek
2018. január 05.

Az ATV-ben vitatkoztak az MSZP programjáról

A választási program még nem kormányprogram, csupán hitet, reményt és téziseket jelenít meg – mondta Gúr Nándor az Egyenes Beszédben. Az MSZP alelnöke Dávid Ferenccel, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkárával vitázott a szocialisták választási programjáról.

A videó megtekinthető IDE kattintva.

Dávid Ferenc azt kifogásolta, hogy az MSZP programjában csak ígéretek szerepelnek, de az nem derül ki, hogy a kiadásokat miből fedeznék.

Az MSZP egyik ígérete, hogy senki ne keressen kevesebbet százezer forintnál. Gúr Nándor kijelentette: a szocialisták célja, hogy teljes állás esetén 120 ezer forint legyen a legalacsonyabb kereset, amit úgy kívánnak elérni, hogy adómentessé teszik a minimálbért.

Dávid Ferenc azt is megkérdezte, hogy az MSZP honnan akarja előteremteni azt a 150 milliárd forintot, ami ahhoz szükséges, hogy a munkanélküli segélyt háromról kilenc hónapra emeljék. Gúr Nándor az adásban hangsúlyozta: nem a vállalkozóknak kell majd többet fizetniük, hanem a kormány mond le bizonyos bevételekről.

forrás: atv.hu

Vissza a főoldalra