Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2019. 03. 25., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2018. március 19.

Thaiföldi Nagykövetség Kereskedelmi Képviseletének meghívója

A Thaiföldi Királyság Budapesti Nagykövetségének Kereskedelmi Képviselete tisztelettel meghívja a VOSZ tagjait, hogy látogassanak el Délkelet - Ázsia vezető nemzetközi szakkiállításaira, amelyek számos vonzó üzleti lehetőséget kínálnak a magyar üzletemberek számára.

 

A kétezer milliárd dolláros piacot egybefogó AEC, a Délkelet-Ázsiai Nemzetek Szövetségének (ASEAN) gazdasági közössége a világ egyik legdinamikusabban fejlődő régiója, és ezenbelül Thaiföld hosszú évek óta Magyarország kiemelkedően legfontosabb délkelet-ázsiai kereskedelmi partnere. A két ország közötti közel 700 millió USD-t kitevő külkereskedelmi forgalom 2017-ben újabb rekordot döntött, és ebben szerepet játszik, hogy az ASEAN térség összhangban a magyar kormány Külgazdasági Stratégiában foglaltakkal egyre fontosabb prioritás Magyarország és a magyar cégek számára.

MEGHÍVÓK

(Thaiföldi Autóalkatrész Nemzetközi Kiállítás (TAPA). LIFESTYLE FAIR 2018 April, THAIFEX- World of Food Asia (WOFA), TILOG Thaiföldi Nemzetközi Logisztikai Kiállítás., 62. Bangkok Drágakő és Ékszer Kiállítás, LIFESTYLE FAIR 2018 October)

Az idén Magyarországról a hagyományos üzleti partnereink mellett több kis és középvállalkozás megjelenésre számítunk, akik elsősorban piacfeltárási és kapcsolatépítő céllal látogatnak el a Thaiföldre.

Amennyiben e világszerte elismert rangos nemzetközi kiállítások felkeltették tagjaik megtisztelő érdeklődését és azokat  látogatóként fel kívánják keresni a Thaiföldi Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete további részletes információval készséggel áll rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +361 212 2738, e-mail:  thaitradebudapest@thaicomm.hu.

Az általunk regisztrált látogatók számára kedvező feltételekkel szállodafoglalást is biztosítunk.

Vissza a főoldalra