Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
Bács-Kiskun megye
Ha szeretne visszatérni az országos oldalra, kattintson a logóra
2022. 08. 15., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2017. október 30.

Gazdasági fórum kiskunfélegyházi csoportunk szervezésében

Idén a Rózsakert Vendéglőben rendezte meg szokásos őszi gazdasági fórumát megyei VOSZ szervezetünk kiskunfélegyházi csoportja.

A helyi vállalkozókat és a megyei elnökség megjelent tagjait házigazdaként dr. Horváth Sándor, az Integrál Zrt. vezérigazgatója köszöntötte. Ezután Kiskunfélegyháza polgármestere, Csányi József tartott információkban gazdag tájékoztatót a város gazdasági életéről és a közeljövőben tervezett fejlesztésekről.

Weninger Richárd, a VOSZ megyei elnöke a szervezeti életről, az idei év megvalósult és még várható eseményeiről beszélt. Kiemelte, hogy nagy érdeklődés mellett zajlik a Megyei Prima Díj kategóriagyőzteseiről folyó internetes közönségszavazás a megújult honlapon.

Dr. Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára a vállalkozókat élénken foglalkoztató kérdésekről, a bérek és a foglalkoztatottság alakulásáról tartott vitaindító előadást. A főtitkári helyzetelemzést többen is gyakorlati példákkal támasztották alá, és egy sor, a vállalkozások életét megnehezítő, megoldásra váró problémát vetettek fel. A jelenlevők egyetértettek abban, hogy a VOSZ-nak a jövőben is következetesen képviselnie kell a vállalkozók érdekeit a minimálbérről, a munkaszüneti napokról, a külföldi munkaerő bevonásáról és egyéb fontos kérdésekről folyó vitákban.

Nagy tapsot kapott a jelenlevőktől Versegi János, akinek az elnökség nevében Tóth Istvánné megyei társelnök adott át születésnapi ajándékot. Az élénk eszmecserét hozó találkozót a Rózsakert Vendéglő imázsfilmjének bemutatásával zárta Erkiné Rózsa Márta tulajdonos-üzletvezető, akit megyei elnökségünk tavaly tüntetett ki az Év vendéglátó vállalkozója díjjal.

Vissza a főoldalra