Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
Bács-Kiskun megye
Ha szeretne visszatérni az országos oldalra, kattintson a logóra
2022. 08. 15., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2017. november 27.

A legjobbak legjobbjai a megyei Prima díjasok

Bán János író, Cseke Péter színidirektor és Szabó István tanár érdemelte ki az idei megyei Prima díjat. Pethőné Kővári Andrea karnagy vehette át a közönségdíjat. Tőzsér Judit, a Gong Rádió ügyvezetője pedig különdíjat kapott.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete 12. alkalommal rendezte meg péntek este a megyei Prima díjátadó gálát Kecskemé­ten, a Sheraton hotelben az országos Prima Primissima mintájára. A megyei Prima díjazottak a lapunkban korábban már ismertetett tíz kategórigyőztes közül kerültek ki. Az ünnepi eseményen megyénk jelentős vállalkozásainak vezetői és a közélet jeles személyiségei vettek részt.

A gálaesten először Weninger Richárd, a VOSZ megyei elnöke köszöntötte a meghívottakat, ismert vállalkozókat, politikusokat, közéleti személyiségeket, majd Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke is gratulált a díjazottaknak. A díjátadás után beszédet mondott a VOSZ elnöke, a Prima Díjak alapítója, Demján Sándor is.

– Nagyon fontos, hogy a gazdaság betöltse azt a funkciót, hogy felkarolja és segítse az oktatást, a művészetet saját anyagi forrásaiból. A vállalkozók társadalmi felelőssége ugyan alap​vetően az, hogy termeljenek, és ezzel megteremtsék a társadalom alapját, de kell valami plusz, többlet is. Segíteni kell a szegényeken, hogy ne csak a zseb legyen tele, hanem a szív is – hangsúlyozta beszédében Demján Sándor, aki ugyanakkor hozzátette: a kultúrának, a tudománynak és a művészetnek is meg kell értenie, mi a vállalkozás fontossága.


Galéria

 

A gálaesten a Megyei Év Vállalkozója kitüntetéseket is átadták a kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozóknak.

 

forrás: baon.hu

Vissza a főoldalra