array(10) { ["c_id"]=> string(1) "1" ["name"]=> string(18) "Bács-Kiskun megye" ["content_partnerek"]=> NULL ["tortenet"]=> string(1913) "

A VOSZ Bács–Kiskun Megyei Szervezetének története

 

A VOSZ 1988-ban alakult, mint Magyarországon az első önkéntes, kormánytól független, politikailag semleges munkaadói érdekképviselet. 1998-tól a Szövetség az országos lobbi-feladatok mellett nagy hangsúlyt fektetett a tagság igényeihez igazodó szolgáltatásokra, a megyei szervezetek és a szakmai tagozatok működtetésére. Ekkor alakult meg a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete is, amelynek első elnöke Versegi János lett.

Megyei szervezetünk azóta is aktív tagja a szövetségnek. Helyi csoportokat alakítottunk és a megye vállalkozóinak nyújtott tagsági szolgáltatások is sokrétűek. A Kecskeméten működő megyei irodában az országos és helyi gazdasági információktól a pályázati tanácsadásig, kedvezményes hitelekig sokféle hasznos szolgáltatást vehetnek igénybe.

Amikor a VOSZ helyi szervezetei létrehozták a Területi Prima Díjakat, a kezdeményezéshez Bács-Kiskun megye vállalkozói is csatlakoztak. 2005 óta minden évben nagyszabású gálaesten kerül sor a díjak átadására, amelyhez közönségszavazás is kapcsolódik. Az Év vállalkozója díjakat pedig a kiemelkedő teljesítményt nyújtó VOSZ-tag vállalkozások vezetői vehetik át.

A Bács-Kiskun megyei szervezet 2016. tavaszán tartotta legutóbbi tisztújító közgyűlését. A megyei szervezet elnökévé Weninger Richárdot választotta a tagság, a korábbi elnök, Versegi János pedig a VOSZ országos társelnöke lett. A VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének tagja lehet minden sikeres és tapasztalt vállalkozó, de örömmel fogadjuk a vállalkozói pálya rögös útján most induló fiatalok jelentkezését is.

" ["elnokseg"]=> string(1086) "

Weninger Richárd 
elnök


6000 Kecskemét, Garai u 11.
(Tel/fax: 76/508-211)
weninger.richard@vosz.hu

A VOSZ Bács-Kiskun megyei elnöksége

Elnök
Weninger Richárd, a Wohnpark Alsószéktó Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója

Társelnökök
Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója
Borbély Károly, a Mizsei Termelő és kereskedelmi Kft. tulajdonos-ügyvezetője
Endrődi Ferenc, az Akker-Plus Kft. ügyvezető igazgatója
Dr. Horváth Sándor, az Integrál Zrt. vezérigazgatója
Józsa Zsigmond, a Fókusz Takarék ügyvezető igazgatója
Dr. Nagy Zoltán, a Phoenix-Mecano Kecskemét Kft. ügyvezető igazgatója
Dr. Pálvölgyi László, ügyvéd
Tóth Istvánné , okleveles könyvvizsgáló
Versegi János, a VER-BAU Kft. tulajdonos-ügyvezetője
Titkár
Dr. Lovas Dániel, a Gong Könyvkiadó főszerkesztője

" ["titkarsag"]=> NULL ["ellenorzo_bizottsag"]=> NULL ["tagozatok_es_szekciok"]=> NULL ["elerhetosegeink"]=> string(480) "

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Bács-Kiskun megyei Szervezete

Cím: 6000 Kecskemét, Katona József tér 18. 2./223.
(A Színház mögött, Univer Irodaház)
Tel: (+36)30.545.8575 Lukovszki Jánosné 
email:  vosz.bacs@gmail.com
www.voszbkm.hu


 

" ["egyuttmukodo_szervezetek"]=> NULL }