Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
Bács-Kiskun megye
Ha szeretne visszatérni az országos oldalra, kattintson a logóra
2022. 08. 15., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü

A VOSZ Bács–Kiskun Megyei Szervezetének története

 

A VOSZ 1988-ban alakult, mint Magyarországon az első önkéntes, kormánytól független, politikailag semleges munkaadói érdekképviselet. 1998-tól a Szövetség az országos lobbi-feladatok mellett nagy hangsúlyt fektetett a tagság igényeihez igazodó szolgáltatásokra, a megyei szervezetek és a szakmai tagozatok működtetésére. Ekkor alakult meg a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete is, amelynek első elnöke Versegi János lett.

Megyei szervezetünk azóta is aktív tagja a szövetségnek. Helyi csoportokat alakítottunk és a megye vállalkozóinak nyújtott tagsági szolgáltatások is sokrétűek. A Kecskeméten működő megyei irodában az országos és helyi gazdasági információktól a pályázati tanácsadásig, kedvezményes hitelekig sokféle hasznos szolgáltatást vehetnek igénybe.

Amikor a VOSZ helyi szervezetei létrehozták a Területi Prima Díjakat, a kezdeményezéshez Bács-Kiskun megye vállalkozói is csatlakoztak. 2005 óta minden évben nagyszabású gálaesten kerül sor a díjak átadására, amelyhez közönségszavazás is kapcsolódik. Az Év vállalkozója díjakat pedig a kiemelkedő teljesítményt nyújtó VOSZ-tag vállalkozások vezetői vehetik át.

A Bács-Kiskun megyei szervezet 2016. tavaszán tartotta legutóbbi tisztújító közgyűlését. A megyei szervezet elnökévé Weninger Richárdot választotta a tagság, a korábbi elnök, Versegi János pedig a VOSZ országos társelnöke lett. A VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének tagja lehet minden sikeres és tapasztalt vállalkozó, de örömmel fogadjuk a vállalkozói pálya rögös útján most induló fiatalok jelentkezését is.