Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2022. 08. 15., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü

Hírek

Sajtóközlemény
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Hungarikum Alkusz Cégcsoport.
Czomba Csaba elnök úr zsűritag volt a Felvidéki Vállalkozók Szövetsége által szervezett Év vállalkozója versenyen
Czomba Csaba a VOSZ társelnöke, a Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Szövetségek Nemzeti Fórumának elnöke, a VOSZ Szabolcs-Szatmár megyei szervezetének elnöke zsűritagként részt vett a Felvidéki Vállalkozók Szövetsége által szervezett „Év vállalkozója versenyen”.
Szövetkezeti Érdeméremmel tüntették ki Perlusz Lászlót
Szövetkezeti Érdemérem kitüntetésben részesült Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára.
Semmelweis-nap
Dr. Fábián Lajos Károly köszöntője
Változás a nem lakossági egyetemes energiaszolgáltatásban - nyilatkozattétel július 1-ig
2022. augusztus 1-től megváltozik az egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás igénybevételére jogosult ügyfelek köre. A változások miatt a lakosság és a mikrovállalkozások kivételével a továbbiakban az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználóknak 2022. július 1-jéig saját érdekükben nyilatkozniuk kell.
A Délvidék Összefog
Kétnapos konferenciát szervez a Magyarkanizsa Község Vállalkozóinak Általános Egyesülete és a Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Szövetségek Nemzeti Fóruma Magyarkanizsán.
1 2 3 4 5 ...