Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2022. 08. 15., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2021. július 22.

Pályázati felhívás

Az Egy a Természettel Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság nyílt pályázati felhívást tesz közzé az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás központi rendezvényen történő vendéglátó kiállítói részvételre.

A Társaság pályázatot hirdet a 2021. szeptember 25. és 2021. október 14. napja között a Budapest, Hungexpo Kongresszusi és Kiállítási Központ területén (cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.) megrendezésre kerülő „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (a továbbiakban: rendezvény) vendéglátó-ipari tevékenységének ellátására.

A pályázat célja a Kárpát-medence vad- és halgasztronómiájának bemutatása a hazai és külföldi látogatók részére. Ezen belül hideg és meleg ételek készítése kárpát-medencei, valamint a tematikához kötődő alapanyagokból.

A pályázat további célja a vadászathoz és a horgászathoz kapcsolódó gasztrokulturális hagyományok bemutatása, valamint az elkészítés módjában és megjelenésében is a magyar és külhoni gasztronómia legkiválóbb, saját készítésű (saját konyhában, alvállalkozó bevonása nélkül) produktumainak felvonultatása.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. augusztus 09. 12:00.

A teljes pályázati kiírás és a pályázathoz szükséges dokumentumok az alábbi linkre kattintva tölthetők le:

https://onewithnature2021.org/hirek/palyazati-felhivas

Vissza a főoldalra