Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
Nógrád megye
Ha szeretne visszatérni az országos oldalra, kattintson a logóra
2022. 08. 15., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü

Hírek

Czékmánné Kelecsény Ágnes: Nógrád megyében a kihívások megerősítik a vállalkozókat
A Nógrád megyei Prima gálán a díjakat az előző évi győztesek és családjaik ajánlották fel – mondta az Üzletemnek Czékmánné Kelecsény Ágnes. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Nógrád megyei elnöke szívesen látja a VOSZ soraiban a tenni akaró fiatalokat is.
Idén is rangos kitüntetéseket vehettek át a nógrádiak
Tizenötödik alkalommal rendezte meg a Nógrád megyei Prima díj gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Nógrád Megyei Szervezete. Ezen alkalomból vállalkozói-, szakmai-, illetve Prima díjakat adtak át a megye legjobbjainak a Szécsényi Krúdy Gyula Városi Művelődési Központban szombat délután. Idén a Muzsla néptáncegyüttes, valamint a Salgótarjáni Strandépítők Kézilabda Club és Bakos Ferenc, festő és grafikusművész vehette át a rangos kitüntetést.
Muzsikál az Erdő
A 2019-ben 16 éves „Muzsikál az erdő” összetett, összművészeti rendezvénysorozat, amely felöleli a művészetek rétegeit, a természet, a környezet megóvásának a fontosságát, a fenntartható életforma jelentőségét. Célja: az erdő és a természet, elsősorban a zene erejével a környezettudatos életvitel irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit. Lehetőséget kínál a szabadidő aktív eltöltésére a térség lakói és az ide látogató turisták számára egyaránt. Népszerűsíti a magyar vidék különleges természeti adottságait, az erdőket, a helyi közösségek hagyományait, a helyi szellemi, kulturális értékeket, a klasszikus- és a népzenét, a környék képzőművészetét, a térség gasztronómiai hagyományait.
Szorosabb együttműködésre törekszik Nógrád és Eperjes megye
Szerdán Salgótarjánban fogadta Nógrád Megye Közgyűlésének elnöke az Eperjes Megyei Önkormányzat vezetőségét. A találkozó központi témája a jövőbeli együttműködés elmélyítése volt. Elsősorban a gazdasági és turisztikai kapcsolatok fejlesztésének lehetőségei merültek fel a találkozón.
MEGÚJULT HONLAPUNK
Kérjük, tekintse meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Nógrád megyei Szervezetének megújult honlapját!
XIV. Nógrád megyei Prima Díjátadó Gála
Immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg a Nógrád Megyei Príma-díj gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Nógrád Megyei Szervezete. Ezen alkalomból vállalkozói-, szakmai-, illetve príma-díjakat adtak át szombat délután szűkebb hazánk legjobbjainak a romhányi művelődési házban. Idén a Zente Ferenc Színház, Győry-Fáy Csaba plébános és Kolozsvári Grandpierre Miklós képzőművész vehette át a rangos elismerést.
1 2