A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a Skills4Retail pályázat büszke konzorciumi partnere

A jövő kereskedelmi képzését tervezzük meg és próbáljuk ki majd a sikeres képzési formát elterjesztjük Európában.

Az új képzési forma zöld lesz, digitális és rugalmas.

Tudjon meg többet a Skills4Retail pályázatról

A kereskedelmi képzés jövője

Magyarország legjelentősebb vállalkozói érdekképviselete a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) örömmel vesz részt a Skills4Retail pályázatban, amely egy európai szintű kezdeményezés. A nemzetközi konzorciumban 9 ország 30 szervezete vesz részt a munkában, képzőintézmények, szakmai intézetek és szervezetek. A pályázatot az Európai Unió finanszírozza a Erasmus+ és a Partnerség az Innovációért programokból.

A VOSZ már korábban is felhívta a döntéshozók figyelmét arra, hogy nagy a szakadék az oktatási intézmények képzései és a magyar munkaerő piac igényei között.

A Skills4Retail kezdeményezés célja a kereskedelmi ágazat képzéseinek átalakítása a piac elvárásai és a jövő igényei szerint, amely a Stratégia és a Módszertan kidolgozását követően kipróbálásra kerül. Az új rendszer zöld lesz, digitális és rugalmas. A sikeres képzési formák Európa szerte ismertetésre és bevezetésre kerülnek.

A digitalizáció, a zöld gazdaság és a fenntarthatóság új korszaka

Elkötelezettek vagyunk a munkaerő képzettségének fejlesztése mellett, elősegítjük, hogy a munkavállalók felkészültek legyenek az új digitális korszak kihívásaira, hogy fontos legyen számukra a környezet megvédése és a fenntarthatóság.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége hozzájárulása a pályázat sikeréhez

A VOSZ a magyar, osztrák, ír, román konzorciumi partnerekkel együtt - a kidolgozott stratégia és módszertan alapján - megszervezi a próba képzésket. A képzések során összegyűjtött tapasztalatokat továbbadja majd a Kommunikációs Stratégiában kidolgozott alapelvek szerint részt vesz az eredmények európai szintű megismertetésében.

Ha többet szeretne tudni a pályázatról kérem iratkozzon fel a pályázat hírlevelére

Teljes név
Email azonosító