Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2022. 05. 25., szerda
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Széchenyi kártya
2017. június 06.

Széchenyi Kártya Program - A név hitelez

Hat támogatott hiteltermék a mikro-, kis- és középvállalkozások részére minden eddiginél alacsonyabb kamattal, amelyek közül minden vállalkozás megtalálhatja a céljainak megfelelőt. A Széchenyi Kártya Program a KKV hitelezés jelképe lett, hiszen ma már nem csak a vállalkozások átmeneti likviditását segíti elő, hanem hozzájárul a beruházások, fejlesztések ösztönzéséhez, az uniós források hatékony felhasználásához, mi több, az agrárium finanszírozásához is. A folytatáshoz kattintson a címre.

ELŐNYE, hogy

akár 3 hét alatt,
alacsony kamattal,
állami kamattámogatással,
állami kezességi díjtámogatással,
akár ingatlanfedezet nélkül,
gyors és egyszerűsített hitelbírálattal juthat hitelhez,
igénylését az ország közel 200 pontján benyújthatja.
 

 

SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díj-támogatásban részesített hitelkonstrukció, amely kedvező lehetőség vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására.
[részletes tájékoztató ->
http://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-kartya-folyoszamla-hitel]

 

SZÉCHENYI FORGÓESZKÖZHITEL

A Konstrukció nem pusztán az átmeneti likviditási problémák áthidalására szolgál, hanem hosszabb, akár 36 hónapos futamideje miatt kifejezetten forgóeszközök (alapanyagok, árukészletek) finanszírozására alkalmas, mellyel vállalkozása egy egyszerűen elérhető és rugalmasan használható, államilag támogatott hitelhez juthat.

[részletes tájékoztató ->
http://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-forgoeszkoz-hitel]

 

SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL

A Széchenyi Beruházási Hitel legfeljebb 50 millió forint összegben, akár 10 éves futamidőre is igényelhető, államilag támogatott, a vállalkozás beruházásai, fejlesztései megvalósítását segítő hitel, mely hosszú távon szolgálja vállalkozása működését, versenyképességét, törlesztésével pedig alkalmazkodik a beruházás megtérüléséhez.

[részletes tájékoztató ->
http://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-beruhazasi-hitel]

 

SZÉCHENYI ÖNERŐ KIEGÉSZÍTŐ HITEL  

A Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel az Európai Uniós pályázati források sikeres felhasználását segíti azzal, hogy a megalapozott üzleti és fejlesztési tervekkel rendelkező KKV-k elegendő önrész hiányában is belevághatnak beruházási céljaik megvalósításába. A Széchenyi Önerő Kiegészítő, illetve a Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitelek által kínált lehetőség a KKV-k pályázati esélyeinek növelését és a pályázatból történő beruházások sikeres, mielőbbi megvalósítását célozzák.

[részletes tájékoztató ->
http://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-onero-kiegeszito-hitel]

 

SZÉCHENYI TÁMOGATÁST MEGELŐLEGEZŐ HITEL

A Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel jellemzően a projekt befejezését követően folyósított vissza nem térítendő állami támogatások előfinanszírozására szolgál.

A Széchenyi Önerő Kiegészítő, illetve a Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitelek által kínált lehetőség a KKV-k pályázati esélyeinek növelését és a pályázatból történő beruházások sikeres, mielőbbi megvalósítását célozza.

[részletes tájékoztató ->
http://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/szechenyi-tamogatast-megelolegezo-hitel]

 

 

AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA

Az Agrár Széchenyi Kártya a mezőgazdasági szektorban dolgozó vállalkozások részére kialakított, kedvezményes feltételrendszerű, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített 1, 2 vagy 3 éves futamidejű Folyószámlahitel.

[részletes tájékoztató ->
http://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/agrar-szechenyi-kartya]

 

Az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében a fagykár által sújtott agrárvállalkozások akár teljes hiteldíj-támogatásban részesülhetnek.

[részletes tájékoztató ->
http://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/agrar-szechenyi-kartya-fagykart-szenvedett-vallalkozasok-tamogatasa]

 

Az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében a tej- és sertéságazat vállalkozásai teljes hiteldíj-támogatásban részesülhetnek.

[részletes tájékoztató ->
http://www.kavosz.hu/index.php/hitelek/agrar-szechenyi-kartya-a-tej-es-sertesagazat-vallalkozasainak-tamogatasa]

 

Vissza a főoldalra